GOOGLE REKLAM

Afyon stropiyer fiyatları

 AFYON STROPİYER FİYATLARI 

Afyon da Stropiyer fiyatı ne kadar?

 Üreticiden tüketiciye kadar fiyatı değişen ev dekorasyon ürünlerinden biri de polistren malzeme den üretilen stropiyer dir. Bölge ve satıcı firma olarak da fiyatlar değişebilir. 

ARS POLİSTİREN PLASTİK İMALAT SANAYİ LTD. olarak üretimini yaptığımız stropiyer ürünleri piyasaya göre fiyatı en uygun ürünlerdir. Piyasada ürünlerde fiyat artışı yaşanırken firma olarak ürettiğimiz stropiyer ürünlerinde müşterilerimize en kaliteli ve en uygun fiyatlara hizmet vermekteyiz. Türkiye 'nin bir çok iline toptan malzeme satışı yapan firmamız, perakende satışı mağazamızdan yapmaktayız. Ürünlerimizi ve kampanyalarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. Stropiyer fiyatlarını incelediğinizde göreceksiniz ki en kaliteli ve en ekonomik fiyatlar ARS POLİSTİREN PLASTİK İMALAT SANAYİ LTD. olarak müşterilerimize sunuyoruz. Özel ölçü ve özel model imalatımız da vardır. Stropiyer ürünleri sipariş bilgisi ve termin süresi için mutlaka bizden bilgi almak için arayınız. İletişim numaralarımızdan bizlere kolayca ulaşıp fiyat bilgisi ve nakliye bilgilerini öğrenebilirsiniz. Üretici firma olarak bizden malzeme temin etmek isteyen tüm firma, taşeron ve usta ekipleri bekliyoruz. Bizden fiyat bilgisi almadan projelerinize fiyat vermeyin.







Yorumlar



TAVAN KAPLAMA STRAFORU (FORPAN)

  • Tavan kaplama modelleri Dekoratif tavan kaplamaları 10-12,5 mm. kalınlığında olup aynı zamanda ısı izolasyonu sağlamaktadır. Montajı kolay yapılmakta, istenirse üzeri su bazlı boya ile boyanabilir.

ARS POLİSTİREN PLASTİK İMALAT SANAYİ LTD.

EBATLARI :50 X 50 CM ( 1 ADET ) ( 4 ADETİ ) 1 M2 YAPMAKTADIR.

-------------------------------------------------------

Stropiyer Işık Bandı XPİYER

Stropiyer Işık Bandı XPİYER
Perakende olarak mağazamızdan ürünlerimizi satın alabilirsiniz. Kargo ile gönderim yoktur.

MODERN IŞIK BANDI MODELLERİ

  • Uygulaması usta için oldukça kolay olan stropiyer ışık bandı, 30 m2 bir salon uygulaması bir gün gibi bir sürede boyama aşamasına gelir. Zengin model seçeneği ile toptan ve perakende satışlarımız mevcuttur. Dilediğiniz ölçülerde ve beğendiğiniz modeli satın alarak stropiyer ışık bandını evinize uygulayabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

LED ışıklı stropiyer modelleri

LED ışıklı stropiyer modelleri

----------------------------------------------

----------------------------------------------


Reklam