GOOGLE REKLAM

Orhangazi stropiyer fiyatları

 Orhangazi stropiyer fiyatları 

Stropiyer Tercihi 

Stropiyer ürünlerini satın alırken dikkat edilmesi gerekenler;

Konuya başlamadan kısaca sizlere firmamız ARS PS EPS XPS ürünler İmalat Sanayi-Ticaret bahsedeyim. 1998 yılında profesyonel olarak başladığımız iç dekorasyon tasarımı ev, ofis, iş yeri, toplu konut ve otel  gibi yapıların tadilat dekorasyon ve alçı esaslı iç dekorasyon ürünleri imalatı alanında önemli deneyimler kazandık. Firmamız bu iş kollarının yanında 2019 yılında EPS ve XPS esaslı dekorasyon ürünleri üretimine başlamıştır. 

Kendimizi kısaca şunu için tanıttık, siz stropiyer ürünleri arayışı içinde olduğunuzdan bu sayfaya geldiniz. Evet xps ürünlerinin kaynağı, imalatı, toptancı firması biziz. 

Hayatımızda nasıl güvenilir markalı ürünleri tercih ediyorsak, evimizin dekorasyonunda da güvenilir, kaliteli markalı ürünleri kullanalım.

 Firmamız, üretim konusunda uzmanlaşmış üretici ve pazarlama, dağıtım konusunda uzmanlaşmış ürün sahibi, kendi uzmanlıklarını katarak ortak bir çalışma gerçekleştirir.

Kısaca sunduğumuz hizmetler:

Ürün Tasarımı ve Sunumu

Bir ürünle ilgili tüm tasarım ve sunum aşamaları. Ürünlerin tasarlanması ve imalat için gerekli tüm grafiklerin ve teknik çizimlerin hazırlanması. Tasarım sonrasında ürünün sunumu ve onay alınması.

.

Ambalaj Tasarımı, Kalıp Üretimi

Üründe kullanılacak ambalajların tasarlanması, kalıp için gerekli teknik çizimlerin hazırlanması.

Üretim

Tüm hazırlık ve kalite aşamaları sonrası ürünün üretimi ve teslimi.

Başta Stropiyer ve iç cephe dekorasyon ürünleri olmak üzere, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda XPS Polistren ile ilgili dekoratif ürünleri yurt içi ve ihracat taleplerini doğru kalitede ve doğru zamanda müşterilerimize teslim etmekteyiz.

Orhangazi toptan stropiyer fiyatları için bizi arayabilirsiniz. Her hafta sevkiyatımız vardır. Adrese teslim.





Yorumlar



TAVAN KAPLAMA STRAFORU (FORPAN)

  • Tavan kaplama modelleri Dekoratif tavan kaplamaları 10-12,5 mm. kalınlığında olup aynı zamanda ısı izolasyonu sağlamaktadır. Montajı kolay yapılmakta, istenirse üzeri su bazlı boya ile boyanabilir.

ARS POLİSTİREN PLASTİK İMALAT SANAYİ LTD.

EBATLARI :50 X 50 CM ( 1 ADET ) ( 4 ADETİ ) 1 M2 YAPMAKTADIR.

-------------------------------------------------------

Stropiyer Işık Bandı XPİYER

Stropiyer Işık Bandı XPİYER
Perakende olarak mağazamızdan ürünlerimizi satın alabilirsiniz. Kargo ile gönderim yoktur.

MODERN IŞIK BANDI MODELLERİ

  • Uygulaması usta için oldukça kolay olan stropiyer ışık bandı, 30 m2 bir salon uygulaması bir gün gibi bir sürede boyama aşamasına gelir. Zengin model seçeneği ile toptan ve perakende satışlarımız mevcuttur. Dilediğiniz ölçülerde ve beğendiğiniz modeli satın alarak stropiyer ışık bandını evinize uygulayabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

LED ışıklı stropiyer modelleri

LED ışıklı stropiyer modelleri

----------------------------------------------

----------------------------------------------


Reklam